L'Handbol Sant Cugat cau a Sant Joan Despí i suma la sisena derrota consecutiva a domicili


  • Comparteix:

Els santcugatencs són quarts per la cua / Foto: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs són quarts per la cua / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat inicia la segona volta del grup D de Primera Estatal amb una derrota (32-30) a la pista de l'Handbol Sant Joan Despí. Un matx en què els locals han guanyat gràcies a la renda aconseguida a principis del segon temps, on han tingut un parcial favorable que ha estat impossible de remuntar per un conjunt santcugatenc que, això sí, en els darrers minuts de partit s'ha apropat en el marcador.

Nova derrota a domicili d'un Handbol Sant Cugat que s'està mostrant poc fiable lluny del pav 3 de la Rambla del Celler. El primer temps ha començat amb les forces igualades entre els dos conjunts, una dinàmica que a poc a poc ha pogut desnivellar l'Handbol Sant Joan Despí per marxar al descans amb tres gols d'avantatge (17-14).

Ha estat a la represa quan el Sant Joan Despí ha augmentat una marxa i ha aconseguit una diferència de sis gols a favor. A mesura que ha avançat el segon temps, els vermell-i-negres han tornat a entrar al partit i han retallat distàncies, tot i que no han pogut completar la remuntada i el partit ha acabat amb 32 a 30 pels locals.

La setmana que ve els santcugatencs juguen a casa i ho fan davant un rival directe de la part baixa, el Joventut Handbol Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.