L'Handbol Sant Cugat recupera Jordán amb la convicció de trencar la mala ratxa davant el Mataró


  • Comparteix:

Els santcugatencs són tretzens amb 10 punts / Font: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs són tretzens amb 10 punts / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat busca una victòria davant el Joventut Handbol Mataró per trencar amb la mala ratxa de sis derrotes consecutives a la dissetena jornada del grup D de la Primera Estatal. Els santcugatencs volen fugir de la zona perillosa aquest diumenge a dos quarts d'una al pav 3 de la Rambla del Celler i ho intentaran amb el retorn del golejador Marc Jordán. Els de David López són a només dos punts del descens.

Per primera vegada en tota la temporada, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat ha hagut de descartar un jugador a l'hora de fer la convocatoria. El tècnic vermell-i-negre assegura que és un fet positiu que suma la competitivitat entre la plantilla. López veu l'equip a to i endollat per trencar amb la mala dinàmica per la que passa l'equip.

David Lòpez

L'equip està animat. Tenim un parell de partits amb rivals de "la nostra lliga" que marcaran la dinàmica de final de temporada


Pel que fa al rival, el Joventut Handbol Mataró, és un equip que a l'inici de temporada tenia unes aspiracions molt altes però no els hi ha acompanyat els resultats i es troba a un punt dels santcugatencs. El joc dels visitants es recolza en una bona defensa i un contraatac agresiu.

David López ha deixat fora de la convocatòria Xavi Calvo i no podrà disposar de Gorka Herrero per molèsties físiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.