L'Handbol Sant Cugat disputa aquest divendres l'últim partit de pretemporada davant el Sant Llorenç


  • Comparteix:

Guillem Campo, una de les cares noves / Font: Handbol Sant Cugat

Guillem Campo, una de les cares noves / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat disputa aquest divendres a les deu de la nit al pav 3 de la Rambla del Celler el sisè i últim partit de pretemporada davant el Sant Llorenç, conjunt de Lliga Catalana. L'equip de David López ha sumat fins ara tres derrotes i dues victòries, en unes sessions de preparació que van donar el tret de sortida el 21 d'agost i que també han dut l'equip vermell-i-negre a un stage a Canet de Mar.

La pèrdua progressiva les últimes temporades d'homes essencials en l'estructura de l'Handbol Sant Cugat, com les de Marc Jordán, Lluís Calvera, Héctor Gómez i Pau Masllorens, ha fet que l'equip s'hagi hagut de reinventar i ho hagi fet des del planter. A les altes d'Alex Ortega, que torna a la disciplina santcugatenca, d'Alfred March, que jugarà de nou al sènior A arribant des de l'equip de veterans, i de Matías Galán, en aquest cas una peça que es preveu clau i que prové del Barça B, se'ls afegeixen noms de la casa.

Guilem Campo, Oriol Vaz, Aleix Vaz i Tomeu López són les cares noves que aterren del planter. Amb tot, l'equip va estrenar-se a la pretemporada amb una derrota ajustada, per només un gol, davant el Bordils B, conjunt amb qui comparteix categoria a Primera Estatal. Al segon enfrontament va vèncer l'Handbol Sant Vicenç (29-27), conjunt també de Primera, i al tercer va sucumbir davant el Club Handbol Palautordera (30-28), que també competirà amb els santcugatencs a la categoria de bronze.

El quart i el cinquè partits es van disputar a Canet de Mar, en el marc de l'stage que l'equip va fer conjuntament amb els conjunts juvenil masculí i sènior i juvenil femenins. Al primer van perdre davant Mataró (39-27), un dels equips forts del seu grup, mentre que al segon van passar per sobre d'un equip de Segona Catalana, el Llavaneres. Amb tot, aquest divendres tanquen la pretemporada a casa davant el Sant Llorenç.

El tècnic de l'equip, David López, reconeix que serà una temporada complicada.

David López

Preveiem una temporada molt complicada, si a més li afegim que el calendari ha estat cruel amb nosaltres. Tenim més efectius, però tenim un equip molt jove amb jugadors inexperts a la categoria.


El debut oficial de l'Handbol Sant Cugat al grup D de Primera Estatal serà dissabte de la setmana que ve, al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, davant el campió de grup el curs passat: el Granollers B. El canvi d'escenari respon a la disputa del Torneig Internacional de Voleibol Miquel Martínez.

Fase d'ascens juvenil

Els juvenils masculí i femení, de la seva banda, competiran aquest cap de setmana per fer-se un lloc a Lliga Catalana, la millor competició de l'handbol formatiu. Els nois tenen com a rivals al grup B el Palautordera, el Gavà i La Salle Montcada, mentre que les noies han quedat enquadrades al grup D amb l'Handbol Cooperativa Sant Boi, l'Handbol Martorell i el Molins de Rei-2015.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.