L'Handbol Sant Cugat surt adormit a la pista de la Roca i ho paga amb una derrota ajustada

Alfred March, en una imatge d'arxiu / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat cau per la mínima (31-30) a la complicada pista del BM La Roca a la segona jornada del grup D de Primera Estatal. Un primer temps molt fluix ha sentenciat un conjunt vermell-i-negre que a la segona meitat ha reaccionat però no ha pogut sortir victoriós de l'intercanvi de gols final.

La primera part ha acabat amb els santcugatencs vuit gols per sota en el marcador (18-10), després d'un inici fluix amb moltes imprecisions i poca intensitat, que ha permès els locals jugar a plaer i marxar al descans amb un coixí molt còmode.

Al segon temps, els de David López han reaccionat i han aconseguit reduir el desavantatge fins a només un gol. Els darrers minuts han estat un intercanvi de gols, però al final els visitants no han pogut treure cap punt d'una pista complicada.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, es mostra autocrític amb el seu equip.

David López

A la segona part no hem perdut la cara al partit, però no podem sortir així a la pista i hem de ser autocrítics.

Els santcugatencs, que han vist com Alfred March queia lesionat i Aleix Mas era expulsat, tornen a jugar a domicili d'un rival dur la setmana que ve, ho faran dissabte a la pista del Sant Martí Adrianenc.