L'Handbol Sant Cugat paga car un mal inici de partit i es veu superat pel Palautordera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat ha perdut per la mínima (30-29) a la pista del Palautordera, i no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva al grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres han pagat car un mal inici en què els locals s'han avançat 5-0.

A partir d'aquí, els santcugatencs han remat a contracorrent tot el partit i han arribat al descans amb 15-11 per als de Santa Maria de Palautordera. A la represa, els de David López han anat eixugant poc a poc la diferència però ni tan sols han arribat a igualar el marcador en cap moment i finalment han perdut d'un gol.

El tècnic santcugatenc, David López, explica que l'avantatge inicial dels locals ha estat una llosa durant tot el partit.

David López

La sortida ha estat molt dolenta. Amb el parcial de 5 a 0 en els primers cinc minuts hem anat a remolc tot el partit


Tot i la derrota, l'Handbol Sant Cugat es manté a la zona tranquil·la de la taula amb nou punts i la setmana que ve rep un rival directe, La Salle Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.