L'Handbol Sant Cugat rep de nou un dels grans de la categoria, el Sant Martí Adrianenc


  • Comparteix:

Els santcugatencs tornen al pav 3 per intentar puntuar / Font: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs tornen al pav 3 per intentar puntuar / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep aquest dissabte a un quart de set de la tarda el tercer classificat del grup D de Primera Estatal, el Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs afronten el tercer compromís del 'Tourmalet', on de moment han encaixat dues derrotes davant el La Roca i el Granollers B. Els de David López són desens amb 14 punts i esperen mantenir el marge amb la zona perillosa de la classificació.

David López era conscient, a principi de curs, que el calendari els havia reservat un tram inicial contundent. Els vermell-i-negres es veurien les cares amb els principals conjunts de la categoria, una dinàmica que s'està repetint ara als compassos inicials de la segona volta. Als partits d'anada els tres primers enfrontaments es van resoldre amb tres ensopegades de l'Handbol Sant Cugat, l'última de les quals davant els adrianencs per dos gols (26-24) a domicili.

Ara l'escenari és el pav 3, precisament el lloc on l'Handbol Sant Cugat va sumar el primer triomf del curs a la quarta jornada i davant la Unió Esportiva Sarrià. Els de López, per tant, intentaran millorar el registre de la primera volta per poder esgarrapar algun punt aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.