Un Handbol Sant Cugat sense fam perd amb el Joventut Mataró i ja encadena cinc derrotes

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (26-30) davant el Joventut Handbol Mataró en un partit igualat en què als santcugatencs els ha faltat ambició i encert en el tram decisiu. Cinquena derrota seguida dels de David López, que es troben en terra de ningú al grup D de Primera Estatal i acusen la manca d'objectius a la competició.

L'Handbol Sant Cugat ha sortit endollat a la pista i ha portat la iniciativa del marcador als primers minuts, però abans del descans el Mataró ha fet un pas endavant i ha agafat un mínim avantatge (12-14).

A la represa, els vermell-i-negres han lluitat per igualar el matx i han aconseguit posar-se per davant amb 21-20. A partir d'aquí, però, els santcugatencs s'han quedat clavats i han encaixat un dolorós parcial de 0-8 que ha sentenciat el partit. Els desajustos defensius i la falta de claredat en atac han condemnat un Handbol Sant Cugat que als últims minuts ha podut retallar distàncies però ja sense temps per culminar la remuntada.

El tècnic, David López, admet que l'equip paga la manca d'al·licients competitius a la lliga però confia que aviat arribi una victòria que trenqui la mala dinàmica.