L'Handbol Sant Cugat ven cara la seva derrota a la pista del Sant Quirze, colíder del grup

Eloi Gutiérrez, porter de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat perd (31-29) a la pista del Sant Quirze a la jornada 23 del grup D de Primera Estatal i suma vuit partits sense guanyar. Els de David López han plantat cara davant un dels conjunts més potents del grup.

Els santcugatencs han competit bé durant bona part del partit. Aquesta podria ser la lectura positiva del matx, tot i haver perdut per vuitena jornada consecutiva, mostrant-se com un equip capaç de competir davant un dels més forts de la categoria.

En el primer temps el Sant Quirze ha aprofitat uns moments de pèrdues dels santcugatencs per marxar al descans quatre per sobre. En el segon temps de nou els locals han tingut moments de superioritat i han arribat a tenir set gols de marge, però els de Sant Cugat, seguint la línia del segon temps contra el Sant Adrià, han millorat i han aconseguit retallar la distància fins els dos gols finals per sota, 31 a 29.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca la competitivitat dels seus homes contra un gran equip.

David López

Hem estat competitius en gran part del partit. No se li pot retreure res als més jugadors, perquè han competit fins el final.

La setmana que ve els santcugatencs, que són dotzens amb 14 punts, reben un rival directe, l'Handbol Esplugues.