Toca guanyar i esperar el miracle


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat afronta la novena jornada de la fase de permanència, amb la obligació de guanyar a Sant Fost. Una victòria però, podria no evitar el descens a la Primera Catalana.

Els dos punts són ineludibles. Tot el que no sigui vèncer, suposarà perdre la categoria. Però és que potser amb això, tampoc n'hi haurà prou. El rival, el Sant Fost, és probablement el més apropiat, ja que ocupa l'última posició de la classificació i ja ha perdut la categoria. Els santcugatencs, per la seva banda, ocupen la desena plaça amb catorze punts. Les opcions de salvació però, ja no passen exclusivament pels resultats dels nostres. Si els locals volen mantenir-se, primer hauran d'aconseguir la setena posició, que ara per ara està a tan sols dos punts. Això hauria d'anar acompanyat de l'ascens de l'Handbol Banyoles i el GEIEG Primera Nacional, cosa que sembla poc probable. De ser així, finalment baixarien set equips i no sis a la Primera Catalana i aquest fet, condemnaria als vermell-i-negres al descens.
Peli, tècnic dels santcugatencs, fa un anàlisi de la situació. Escoltem-ho.


Peli

No és cap secret que anem mirant què fan els nostres rivals. Nosaltres tenim la obligació de guanyar-ho tot



Així les coses, tot el que ens queda és guanyar i creuar els dits, perquè l'Handbol Sant Cugat pugui continuar a la Lliga Catalana la temporada vinent.
El partit serà dissabte a dos quarts de set.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.