L'Handbol Sant Cugat s'estrena a Primera Estatal a la pista de l'OAR Gràcia aquest diumenge

El duel suposarà també l'estrena com a tècnic del nou entrenador de l'equip, Xavi Vilella


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat en un partit de la temporada passada

L'Handbol Sant Cugat en un partit de la temporada passada

L'Handbol Sant Cugat es veu les cares aquest diumenge amb l'OAR Gràcia Sabadell en la primera jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal. Els de Xavi Vilella, que s'estrenarà com a nou tècnic de l'equip, enceten la competició visitant els sabadellencs a les sis de la tarda al pavelló municipal de l'OAR Gràcia. El primer duel de la temporada dels santcugatencs suposarà també l'oportunitat de les noves incorporacions vingudes del planter de debutar amb el primer equip.

L'entrenador del Sant Cugat, Xavi Vilella, ha explicat a Cugat.cat que 'la idea és mantenir les línies de l'any passat i potenciar el treball defensiu' perquè els jugadors 'tinguin ganes de defensar i sàpiguen la importància de defensar'. El tècnic ha analitzat els punts forts del seu rival, i ha destacat que 'és un equip jove i que corre molt, per fer atacs ràpids i gols ràpids'.

Vilella també ha explicat les seves impressions des que s'ha posat al capdavant de l'equip. Tot i una primera fase 'complicada' d'adaptació, l'equip ha mantingut l'estructura de l'any passat i està 'preparat per competir diumenge', com ha apuntat el tècnic santcugatenc.








Xavi Vilella

La idea és mantenir les línies de l'any passat i potenciar més el treball defensiu. Volem que els jugadors tinguin ganes de defensar i entenguin la importància de defensar.

Xavi Vilella

La principal virtut de l'OAR és que són un equip jove i que corre molt. El que volen és fer atacs ràpids, i si som capaços de frenar això, podem tenir les nostres opcions.

Xavi Vilella

Quan venen tècnics nous sempre costa adaptar-nos una mica. Volem conservar l'estructura de l'any passat i intentar canviar petites coses. La gent que ha vingut nova s'ha adaptat bé i en aquest sentit estem preparats per competir diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.