L'Handbol Sant Cugat venç el Palautordera i encadena el segon triomf consecutiu


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat s'imposa amb autoritat (30-26) a l'Handbol Palautordera i suma el segon triomf de la temporada al grup català de la Primera Estatal. Els santcugatencs pugen fins la dotzena posició de la classificació després de sumar cinc dels sis punts que tenen en les tres darreres jornades. Alex Ortega, amb sis dianes, ha estat l'home més destacat dels locals en l'aspecte golejador.

L'Handbol Sant Cugat està en ratxa. Els santcugatencs han vençut l'Handbol Palautordera en la vuitena jornada del grup català de la Primera Estatal i encadenen el segon triomf consecutiu. A més, els homes de Xavi Viella han sumat cinc dels sis punts que tenen en les tres darreres jornades.

Contra el Palautordera, els santcugatencs han fet un partit molt complet. El sistema defensiu local, amb dos homes avançats, ha posat en molts problemes els del Vallès Oriental. Sense grans estridències en l'aspecte ofensiu, l'Handbol Sant Cugat ha anat agafant marge fins a un màxim avantatge de quatre gols (12-8) després d'una diana d'Ortega en una situació de superioritat. A més, les aturades de Joan Sangrà, avui titular, han acompanyat amb candeletes el seu equip que ha acabat el primer temps amb un coixí de tres gols (15-12).

En la represa, la dupla Oriol Cortés-Alex Ortega ha agafat les regnes de l'atac santcugatenc i ha atropellat els visitants. Un parcial de 6-1 capitanejat pels dos astres locals ha situat un màxim avantatge de set gols i ha deixat el duel gairebé vist per sentència. El Palautordera no ha volgut donar el seu braç a tòrcer i ha recuperat terreny gràcies a les aturades del porter Adrià Casado i les dianes de Martí Gascón. Però, ja era massa tard i l'Handbol Sant Cugat, pletòric de confiança, ha acabat sumant el segon triomf del curs per quatre gols de diferència.

La setmana vinent, els santcugatencs visiten la pista de la Unió Esportiva Sarrià, colíder amb 12 punts.




Xavi Vilella

Hem fet un gran partit en línies generals. Hem estat tranquils i quan vas per davant és més fàcil jugar



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.