L'Handbol Sant Cugat s'imposa per 33 a 26 al Joventut de Mataró

Els santcugatencs han dominat el partit de principi a fi i han basat la victòria en una extraordinària defensa

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat gràcies a la defensa / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat (33-26) el partit corresponent a la 23a jornada del Grup D de Primera Nacional masculina davant el Joventut Mataró. Els santcugatencs han anat per davant tot el partit, i segons l'entrenador, Andrey Xepkin, la defensa ha estat la clau de la victòria. En el pla individual, el porter Erik Villalba ha destacat per sobre de la resta, qui ha jugat un partit estel·lar amb aturades constants i de molt mèrit.

El xoc ha començat amb un parcial de (4-0) favorable al Sant Cugat i els nois liderats per Andrei Xepkin han mantingut l'avantatge durant tota la primera part. Les forces s'han igualat després de la gran arrancada local i els primers trenta minuts han acabat amb un (18-13) favorable als santcugatencs.

A partir de la represa, el partit no ha estat molt diferent. El Mataró intentava acostar-se, però els intents eren neutralitzats tant per la defensa com el porter del Sant Cugat. A deu minuts pel final, els vermells-i-negres han tornat a prémer l'accelerador i s'han arribat a posar deu amunt, per finalment concloure el partit amb el 33-26 definitiu.

El pròxim partit es disputarà d'aquí dos dissabtes, quan els santcugatencs visitaran la pista del Palautordera, i esperen poder reincorporar ja jugadors importants com Marc Jordán, baixa aquesta jornada.

Andrei Xepkin

Es molt important recuperar la dinàmica de la primera volta. És molt bo haver guanyat aquest partit ara que venen dues setmanes de descans i sobretot com l'hem guanyat.