L'Handbol Sant Cugat empata a Montcada i es manté a la part alta de la taula

Un gol de Jan Rof a les acaballes del matx permet empatar (29-29) a la pista de la Salle Montcada

Jan Rof, protagonista del matx a Montcada / Foto: Anna Maymus

Un gol de Jan Rof a les acaballes del matx permet que l'Handbol Sant Cugat sumi un punt després d'empatar (29-29) a la pista de la Salle Montcada en matx corresponent a la jornada 11 del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs es mantenen en quarta posició amb 15 punts, a quatre del líder, la Roca, i a un del segon classificat, el Granollers B, posició que permet jugar la fase d'ascens. Els vermell-i-negres rebran la propera jornada el Sant Joan Despí, cinquè classificat, i que entrena el santcugatenc i extècnic de l'Handbol Sant Cugat David López.

Partit de moltes alternatives en el marcador el que es va disputar aquest dissabte entre la Salle Montcada i l'Handbol Sant Cugat. El primer temps va ser de domini altern i es va arribar al descans amb un 12 a 13 a favor dels santcugatencs. A la represa, els montcadencs van disposar d'avantatges de fins a quatre gols, però la distància es va eixugar fins al darrer minut amb un per damunt dels locals. Jan Rof va assolir l'empat en els darrers segons.