L'Handbol Sant Cugat perd davant el líder, la Roca, però es manté segon

Els santcugatencs s'han vist superats per un conjunt visitant sòlid

L'Handbol Sant Cugat s'ha vist superat pel líder del grup D de Primera Nacional, la Roca, després de caure derrotats (25-31) a la jornada 24 de la competició. Els vermell-i-negres han anat a remolc durant tot el matx dels visitants que han demostrat molta efectivitat a la fase ofensiva. Els de Dani Ariño es mantenen segons, en posició de promoció d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els santcugatencs visiten la propera jornada la pista del Banyoles, rival de mitja taula.

Partidàs el que s'ha viscut al Pav 3 de la Rambla del Celler entre l'Handbol Sant Cugat, segon classificat, i la Roca, líder. Una graderia plena vessar amb aficionats de tots dos conjunts que han vibrat d'un gran espectacle. Des del primer segon de joc, els visitants han deixat ben clar que el lideratge el defensarien amb dents i ungles.

Dit i fet. Efectivitat atacant i una intensa defensa de la Roca que els hi ha permès obrir una escletxa de dos gols en el primer quart d'hora. Tots dos porters han ofert una exhibició sota pals amb aturades brillants. Els santcugatencs no s'han arronsat i han seguit mantenint un desavantatge que s'ha ampliat al descans 11 a 15.

A la represa, la Roca ha seguit amb un ritme intens amb una escletxa de quatre gols que ha anat ampliant per arribar als minuts finals amb comoditat i sense patir per al marcador final.