Triomf de prestigi de l'Handbol Sant Cugat davant el vigent campió, la Roca

Els santcugatencs superen (27-25) el conjunt del Vallès Oriental en el tram final del partit

Triomf de prestigi de l'Handbol Sant Cugat que ha superat (27-25) la Roca, vigent campió, en el debut al grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs han edificat el triomf en el segon temps amb una defensa que només ha concedit 11 gols en aquest període. Els vermell-i-negres exhibeixen la seva carta de presentació a lluitar per les dues primeres places que donen dret a jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els de Dani Ariño visiten la propera jornada la pista del Sant Martí Adrianenc.

L'Handbol Sant Cugat ha superat el primer test important de la temporada i ho ha fet amb un excel·lent i és que els santcugatencs han superat el principal candidat per revalidar el títol, la Roca. Els primers 15 minuts de partit han estat un intercanvi constant de cops en una i altra porteria. Atacs amb gols en un i altre bàndol, però amb poca efectivitat i un empat a 5 per arribar a l'equador del primer temps.

En aquest instant la Roca ha exhibit qualitat individual ofensiva i ha obert una escletxa de 8 a 12, però els locals han retallat distàncies per arribar al descans amb un ajustat 13 a 14. A la represa, canvi de mentalitat i xip defensiu del Sant Cugat. Intensitat, agressivitat, efectivitat a la porteria que ha fet desesperar els visitants. Els vermell-i-negres han agafat les regnes del partit i s'han posat per davant en el marcador a falta de 15 minuts per acabar el partit amb una escletxa de quatre gols. Els visitants s'han apropat al lluminós, però sempre a dos gols de diferència.

L'Handbol Sant Cugat ha sabut mantenir la diferència i jugar els últims minuts amb molt d'ofici. Alegria dels vermell-i-negres amb la botzina final.