L'Handbol Sant Cugat fa un cop sobre la taula i supera l'Handbol Granollers B

Els santcugatencs han guanyat (32-33) en un partit vibrant que no s'ha decidit fins als instants finals


  • Comparteix:

Els homes de Dani Ariño han aconseguit un triomf de molt prestigi davant un rival punter a la competició / Foto: Handbol Sant Cugat

Els homes de Dani Ariño han aconseguit un triomf de molt prestigi davant un rival punter a la competició / Foto: Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (32-33) el filial de l'Handbol Granollers en el duel corresponent a la setena jornada del grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs, inmersos en una dinàmica de joc i de resultats molt positiva, han aconseguit un triomf de prestigi davant d'un conjunt ben dotat i que encara no havia encaixat cap derrota a la lliga. Els de Dani Ariño ocupen la quarta plaça, a un sol punt dels dos colíders, La Roca i Sant Joan Despí. Els santcugatencs rebran la propera jornada la visita de la Unió Esportiva Sarrià que, a hores d'ara, ocupa la part baixa de la classificació.

L'Hanbol Sant Cugat ha sortit molt endollat als instants del partit i, ben aviat, s'ha posat per davant en el marcador tot exhibint solvència ofensiva i contundència en l'àmbit defensiu. Amb tot, l'Handbol Granollers, que enguany encara no coneixia la derrota, ha reaccionat i, minuts abans del pas pels vestidors, ha aconseguit capgirar el marcador (20-19).

A la represa, els homes de Dani Ariño han mostrat una cara totalment diferent i s'han activat, especialment, a nivell defensiu. Malgrat això, el duel ha estat obert fins als instants finals, quan el porter del conjunt santcugatenc ha esdevingut vital per certificar el triomf, que deixa l'Handbol Sant Cugat a la part alta de la taula amb un balanç de cinc victòries, un empat i només una única derrota (32-33).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.