L'Handbol Sant Cugat disputarà les fases d'ascens a Plata a Alacant

Els rivals dels santcugatencs seran el Fundación Agustinos Alicante, el Club Balonmano Broker Kirol (Getxo) i BM Bolaños de Ciudad Real


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ja té rival a les fases d'ascens a Plata / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ja té rival a les fases d'ascens a Plata / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ja coneix rivals i seu de la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, segona categoria estatal. Els vermell-i-negres disputaran la promoció a segona divisió a Alacant. El sorteig ha designat els santcugatencs en el grup 1, on s'enfrontaran al Fundación Agustinos Alicante (dijous 25 de maig a les 19h), el Club Balonmano Broker Kirol (divendres 26 de maig a les 20.45h) i BM Bolaños de Ciudad Real (dissabte 27 de maig a les 17h).


CONEIX ELS RIVALS DE L'HANDBOL SANT CUGAT


Fundación Agustinos Alicante
L'equip que acollirà la seu de les fases d'ascens a Plata en el grup 1 va ser el primer classificat en el grup E. Els alacantins van guanyar tots els partits a excepció de dos enfrontaments, un d'ells a la darrera jornada amb tot decidit. A més, el Fundación Agustinos Alicante és l'equip menys golejat dels 12 classificats a disputar aquestes fases.

Club Balonmano Romo Broker Kirol
El conjunt de Getxo també va finalitzar la temporada regular com a primer de grup, en aquest cas en el C de Primera Nacional. Els de Biscaia han guanyat a la fase regular 26 partits dels 30 que han disputat aquesta temporada.

BM Bolaños
L'equip de Ciudad Real és, a priori, el rival més dèbil que es trobarà l'Handbol Sant Cugat en aquests partits. El segon classificat del grup F de Primera Nacional ha guanyat 22 dels 28 partits que ha disputat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.