L'Handbol Sant Cugat guanya el Bolaños i manté viu el somni de l'ascens a Plata

Els santcugatencs superen (34-25) els manxecs i s'encomanen a una carambola de resultats per pujar de categoria


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat arriba a la darrera jornada amb opcions d'assolir l'ascens a Plata / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat arriba a la darrera jornada amb opcions d'assolir l'ascens a Plata / Foto: Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat amb solvència (34-25) el Bolaños manxec en el duel corresponent a la segona jornada de la fase de grups d'ascens a Divisió d'Honor Plata que s'està disputant a Alacant. Els santcugatencs, que necessitaven guanyar per mantenir viu el somni de pujar de categoria, han dominat des de l'inici en un matx marcat per l'encert ofensiu. Amb aquest triomf, els homes de Dani Ariño arriben a l'última jornada de competició amb opcions d'assolir un ascens històric, però amb el condicionant que ja no depenen d'ells mateixos per aconseguir-ho.

El conjunt vermell-i-negre, que corria el risc de quedar-se sense opcions matemàtiques d'ascens, ha sortit molt endollat i amb l'objectiu de cometre els mínims errors per assegurar el triomf. Amb una gran defensa i trenant bones accions ofensives, l'Handbol Sant Cugat ha pogut obrir una petita escletxa en el marcador que s'ha mantingut fins al final de la primera meitat (14-13).

Després del pas pels vestidors, l'Handbol Sant Cugat ha pres l'accelerador i ha aconseguit eixamplar la diferència amb un conjunt manxec que, amb els pas dels minuts, s'ha vist col·lapsat per l'encert dels santcugatencs. Part del mèrit també ha estat del porter vermell-i-negre Pol Varela, que s'ha endollat sota pals tot complicant, i de quina manera, la remuntada del Bolaños.

Amb tot, s'ha arribat als instants finals del duel amb el resultat pràcticament decidit. Els de Dani Ariño, però, no han afluixat i el marcador encara s'ha desnivellat més a favor dels santcugatencs (34-25).

Amb aquest triomf els santcugatencs arriben a la darrera jornada de la fase de grups amb opcions d'assolir l'ascens a Divisió d'Honor Plata. Ara bé, per poder-lo assolir, els de Dani Ariño hauran de vèncer el Romo aquest dissabte (17 h) i esperar que l'Agustinos, equip amfitrió i fins ara únic conjunt invicte de la competició, no aconsegueixi la victòria davant el Bolaños manxec, que, com els santcugatencs, només compta un partit per victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.