Terrassa- HSC, derbi vallesà a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat juga aquest cap de setmana a la pista del Terrassa, equip que lidera la competició. Els santcugatencs preparen el partit amb tranquil·litat, després de la victòria còmode davant el Santpedor aconseguida la jornada passada.

Els jugadors de Jordi de la Cruz, que són tercers a la taula, viuran el partit d'una manera especial, degut a la rivalitat que existeix entre els dos clubs. Malgrat això, la plantilla encara el partit amb moltes ganes, tot i saber que no serà fàcil, tal com afirma el jugador vermell-i-negre, Juanjo González.

Juanjo González

Anem amb moltes ganes, però serà un partit dur


El Sant Cugat és l'equip que menys gols ha rebut en aquestes tres jornades i així volen continuar una jornada més. Segons González, la clau per aconseguir la victòria a camp egarenc és posar nerviós al rival amb una bona defensa.

Juanjo González

La clau és fer una bona defensa per poder sortir al contratac


Jordi de la Cruz no disposarà de la plantilla al complet, ja que Xavi i Lluís continuen lesionats. El partit es jugarà diumenge a 2/4 d'1 al camp del Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.