Primera final per a la permanència


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat debuta a la fase de permanència rebent l'Handbol Manyanet. El conjunt santcugatenc comença aquesta lligueta avantpenúltim amb 6 punts i haurà de jugar 12 autèntiques finals. L'objectiu és evitar les sis últimes places que condemnen al descens de categoria.

Pocs podien pensar a inicis de temporada que l'Handbol Sant Cugat es pogués trobar en aquestes alçades en una situació tan extrema. Després d'una primera fase desastrosa, aquest diumenge comença la fase de permanència. Queden 12 finals i la primera és a casa contra l'Handbol Manyanet-Les Corts, que ara mateix és el líder d'aquesta lligueta de permanència amb 16 punts.

L'Handbol Sant Cugat és avantpenúltim amb 6 punts i la victòria sembla imprescindible per començar amb bon peu aquesta lligueta. Com a mínim, l'empat el cap de setmana passat contra el Bordils sembla que ha reforçat moralment a l'equip.

L'entrenador de l'Handbol Manyanet Jesús Rodríguez, ha parlat per a Ràdio Sant Cugat sobre com veu el conjunt santcugatenc. Rodríguez dóna poques opcions de mantenir la categoria als vermell-i-negres.

jesús rodríguez

Jesús Rodríguez dóna poques opcions de mantenir la categoria a l'Handbol Sant cugat

Una victòria en aquest partit, doncs, és clau perquè l'equip encari amb opcions la fase decisiva. El president del club, Josep Lluís Rius, explica que l'equip hauria d'encadenar una bona ratxa d'inici.


Josep Lluís Rius

L'inici és importantíssim. Si guanyem tres o quatre partits seguits ens pot donar moral per salvar la categoria

Tot i això la salvació és complicada. A més d'aconseguir victòries, l'equip ha d'estar atent a altres factors. Així ho explica el president vermell-i-negre.


Josep Lluís Rius

Hi han factors que són determinants, com el descens del Sant Quirze de Nacional o l'ascens d'algún equip de lliga catalana a la lliga nacional


El matx entre l'Handbol Sant Cugat i el Manyanet-Les Corts es disputarà diumenge a dos quarts d'una del migdia al PAV-3.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.