La Salle Montcada - Handbol Sant Cugat: segueix el camí de la salvació


  • Comparteix:

La Salle Montcada - Handbol Sant Cugat. Aquesta és la propera final per als vermell-i-negres abans d'arribar a la fi de la primera volta de la fase de permanència a la Lliga Catalana. Els de Peli, que porten 4 victòries de 5, necessiten els dos punts per no perdre el tren de la permanència.

Amb 4 victòries en els 5 partits del que va de fase, l'Handbol Sant Cugat afronta aquest cap de setmana un altre partit decisiu. El conjunt local visita la pista de La Salle Montcada, un dels rivals més forts d'aquest grup de permanència. L'equip de Montcada és el tercer classificat amb 19 punts, a més de ser el conjunt menys golejat. Tot i que aparentment ja no ha de patir per mantenir la categoria, els santcugatencs no se'n fien i són molt conscients del seu potencial.
Escoltem al pivot Esteban Rodríguez.


Esteban Rodríguez

Hem de sortir a fer el nostre partit. És important que siguem sumant. Ells estàn quasin salvats, però a nosaltres ens ha de ser igual


Pel que fa als homes de Peli Tortosa, han aconseguit remuntar el vol i, quan encara resta un partit per a la conclusió de la primera volta d'aquesta fase de permanència, han guanyat 4 dels 5 matxs disputats. En l'última jornada de lliga, els vermell-i-negres han aconseguit el triomf davant el Pardinyes per 34 gols a 30. Un resultat que situa al conjunt local en la 7a posició de la classificació amb 14 punts, i el que és més important encara, està a 4 de la salvació.
Per tot això, el partit d'aquesta sisena jornada de fase per mantenir la categoria és, novament, una final per als santcugatencs. Tot i que s'ha començat molt bé, cal seguir amb la bona ratxa, doncs cada partit és una gran ocasió per apropar-se a la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.