Andrea de la Torre, vacances amb regust d'èxit


  • Comparteix:

La portera santcugatenca Andrea de la Torre ja està de vacances després de tornar de l'Europeu juvenil d'handbol d'Eslovàquia on ha aconseguit la medalla de plata amb la selecció espanyola. Un campionat que ha consagrat la santcugatenca, que ha tingut actuacions individuals destacades.

Després de viure emocions intenses cal pair tot allò viscut. Per això, dues setmanes després de penjar-se la medalla de plata a l'Europeu segur que l'Andrea és més conscient de la importància del seu èxit. De la Torre, que partia com a portera suplent, va anar guanyant-se la confiança del cos tècnic i va acabar per tenir un paper clau a les semi-finals davant Rússia. En aquest partit De la Torre va jugar els darrers minuts, va encaixar només un gol i va contribuïr de forma directe en el passi de les espanyoles a la gran final. Allà, les franceses no van donar opció i van imposar la seva llei: 20-30. Medalla d'or per les franceses i medalla de plata per De la Torre i les seves companyes. La santcugatenca reflexionava sobre què suposa guanyar una medalla en un europeu.


Andrea De la Torre

Potser que tots els esforços de quan ets petit es veuen recompensats


Un èxit espectacular que se suma a l'aconseguit amb el seu club, el BM Castelldefells. Amb les seves companyes de club, l'Andrea ha aixecat aquest any la Copa Catalunya juvenil i ha aconseguit el sotscampionat de lliga. Aquest any que ve no sap si continuarà al juvenil o, per la seva qualitat, la pujaran amb l'equip sènior. Un fet que sembla no la preocupa gaire. Està encantada al juvenil.


Andrea De la Torre

No ho sé encara. Jo amb el juvenil estic genial


Ara, amb un munt de rècords al cap, merescudes vacances. I en poc temps, pre-temporada i una dura temporada per davant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.