Derrota sense repercussió


  • Comparteix:

El partit ha estat molt igualat fins als minuts finals

El partit ha estat molt igualat fins als minuts finals

L'Handbol Sant Cugat perd 39 a 33 a la pista del GEiEG Grabi. Els vermell-i-negres encaixen una nova derrota en un partit molt igualat que han tingut opcions de guanyar fins al final.

Els homes de Jordi de la Cruz han fet un bon inici i han dominat fins al minut vint. A partir d'aquest moment, l'equip rival ha començat a pressionar i s'ha posat per davant al marcador. Els santcugatencs han arribat al descans perdent de 4 gols.

A la represa, el conjunt santcugatenc ha començat la remuntada amb un bon atac, però el desgast físic i el fet que eren pocs jugadors no ha permès que s'emportessin la victòria. El partit ha finalitzat 39 a 33. Escoltem el jugador santcugatenc, Nacho Álvarez.

Nacho Álvarez

El resultat final no és el reflex de com ha anat el partit. El matx ha estat molt igualat fins als últims minuts.


Tot i que han perdut la categoria, els santcugatencs afronten el tram final de la lliga amb molt d'optimisme i amb ganes de guanyar tot els partits que queden. La setmana vinent visiten la pista del CE Vendrell, setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.