Guanyar per classificar-se a l'Estatal


  • Comparteix:

Imatge de l'Infantil A de l'Handbol Sant Cugat

Imatge de l'Infantil A de l'Handbol Sant Cugat

El conjunt infantil A de l'Handbol Sant Cugat disputa aquest cap de setmana la fase final de la Lliga Catalana. Els de Bernat Tous s'enfronten al Geieg en quarts de final. En cas de victòria els vermell-i-negres es classificarien per la fase final del Campionat d'Espanya.

Els de Bernat Tous han fet una temporada per enmarcar. La primera fase es classificaven com a primers de grup després de vèncer tots els enfrontaments. La segona, es classificaven com a segons, per darrere el Granollers.
Després d'aquesta gran temporada els vermell-i-negres encaren amb confiança els quarts de final de la fase final de la Lliga Catalana.

Escoltem el tècnic del conjunt infantil A de l'Handbol Sant Cugat, Bernat Tous.

Bernat Tous

Jo confio bastant. Hem fet una bona temporada. Els veig molt motivats i convençuts de que poden guanyar de sobres.



La fase final se celebra al Pavelló Municipal de Sant Vicenç dels Horts. Els vermell-i-negres debuten divendres davant el Geieg a les vuit i deu minuts del vespre, conjunt al que ja van guanyar en la primera fase.
En cas de victòria, els santcugatencs es classificarien automàticament per a la fase final del Campionat d'Espanya amb el Barça i el Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.