Adéu al somni

L'equip infantil A de l'Handbol Sant Cugat

L'Infantil A de l'Handbol Sant Cugat ha perdut 28 a 34 contra el GEiEG als quarts de final del Campionat de Catalunya que se celebra aquest cap de setmana a Sant Vicenç dels Horts. Amb aquesta derrota, els santcugatencs han perdut l'oportunitat de participar al Campionat d'Espanya Infantil.

L'equip gironí ja des d'un inici ha sorprès els santcugatencs amb un joc molt ràpid i una bona defensa. Els de Bernat Tous han sortit nerviosos, amb poques idees en atac i molt fluixos en defensa. S'ha arribat al descans 13 a 16 a favor del GEiEG.

A la represa, els vermell-i-negres han intentat capgirar la situació sense èxit. Les errades en atac i una mala defensa han permès que el GEiEG es distanciés al marcador. Els santcugatencs han lluitat fins al final per retallar distàncies però no ha estat possible. El partit ha finalitzat 28 a 34.

Aquesta derrota ha suposat un cop dur per a l'equip santcugatenc. Escoltem el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Bernat Tous.

Bernat Tous

No s'esperaven que les coses anirien d'aquesta manera. Els jugadors estan molt desanimats.

El FC Barcelona i el Granollers són els equips que diumenge al matí jugaran la final. L'HB Roquerol i el GEiEG lluitaran pel tercer i quart lloc. Aquests quatre equips semifinalistes són els que s'han classificat per jugar al Campionat d'Espanya Infantil.