Remuntada espectacular

L'Handbol Sant Cugat venç el BM Granollers C per 33 a 30 en un partit on els vermell-i-negres han protagonitzat una gran remuntada superant vuit gols en contra amb un parcial de 12 a 0. L'equip de Javier Fernández aconsegueix així la primera victòria d'aquesta temporada en Lliga Catalana.

Després de guardar un minut de silenci per la mort d'un familiar d'un jugador del club, el matx ha començat amb un Granollers C més ficat en el partit que ha aconseguit obrir una escletxa en el marcador. En el minut 10 la diferència era de 4 a 12 a favor del conjunt de Granollers. Però els santcugatencs han reaccionat i gràcies a una defensa molt forta i ràpids contraatacs han aconseguit remuntar el marcador amb un parcial de 12 a 0 que ha fet que s'arribés al final del primer temps amb 17 a 14 a favor de l'Handbol Sant Cugat.

Amb el públic del PAV-3 entregat amb el seu equip, l'Handbol Sant Cugat ha continuat amb la mateixa dinàmica en el segon temps, arribant a tenir diferències de fins a vuit gols. En els darrers minuts, el Granollers C s'ha acostat en el marcador i ha reduït diferències, aprofitant una baixada física dels vermell-i-negres. Però la renda aconseguida durant el partit per l'Handbol Sant Cugat ha estat suficient per acabar enduent-se la victòria per 33 a 30.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, explica les claus de la victòria.

Javier Fernández

Aquest any volem defensar fort per sortir al contraatac. No hem fet moltes rotacions i hem apostat pel joc físic i ens ha sortit bé.

La propera setmana el conjunt vermell-i-negre visita la pista de La Salle Montcada. El partit es disputarà divendres a les deu de la nit.