La presentació més nombrosa de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat presenta davant la seva afició els 13 equips del club en un PAV-3 ple. El club santcugatenc ha ampliat enguany el nombre d'equips amb la creació d'un infantil femení i un més de masculí, superant així per primera vegada la xifra de 200 jugadors.

L'ambient de festa després de la gran victòria del conjunt sènior masculí contra el Granollers C ha estat l'escenari perfecte per la presentació dels conjunts de l'Handbol Sant Cugat. En total 13 equips, dos més que la temporada anterior amb la novetat de la creació d'un conjunt infantil femení. A més, la secció infantil masculina es veu incrementada amb la creació d'un tercer conjunt.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Josep March, destaca l'aposta pel planter amb la voluntat que els més petits siguin el futur del club.

Josep March

Apostem per l'handbol escolar perquè puguin jugar en els nostres equips i arribar a dalt dins el club.




Després de la presentació dels més de 200 jugadors del club, un PAV-3 ple de gom a gom ha rendit homenatge a dos exjugadors del primer equip Jordi Martínez i Lluís Puig que després de molts anys defensant els colors vermell-i-negres han abandonat el club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.