Rival directe


  • Comparteix:

Plantilla del CHV

Plantilla del CHV

Les noies del Club Handbol Valldoreix juguen dimecres contra el CH Sant Esteve Sesrovires el partit ajornat de la primera jornada de lliga. Valldoreixenques i sesrovirenques ja es coneixen de la fase d'ascens a Lliga Catalana i ara per ara lluiten per allunyar-se del fons de la taula.

Les verd-i-negres arriben després de sumar la seva primera victòria en lliga, diumenge contra el Sant Quirze (14-24). Amb aquest triomf, les de Ramon Salmurri han escalat fins la novena posició, quartes per la cua amb 3 punts. El CH Sant Esteve Sesrovires és penúltim i suma un únic punt, però amb un partit menys.

La igualtat existent entre tots dos equips va poder veure's a l'últim partit de la fase d'ascens a Lliga Catalana, quan el Valldu va guanyar amb un gol a l'últim segon. L'entrenador del CH Valldoreix, Ramon Salmurri, confia en el joc del seu equip, però pronostica un partit molt complicat contra un rival molt fort en defensa.

Ramon Salmurri

El Sant Esteve Sesrovires és un rival molt complicat amb una defensa molt forta. Tenim les nostres opcions, juguem a casa.


Després d'haver perdut contra els tres equips més forts de la categoria en les primeres jornades (Molins de Rei, Granollers i Gavà), el Valldoreix es troba ara en una fase del calendari en la que s'enfronta amb rivals directes. Les verd-i-negres van superar la primera prova diumenge contra el cuer, el Sant Quirze. Dimecres buscaran la victòria contra el penúltim, el Sant Esteve Sesrovires. I dissabte intentaran superar el CH Vilanova del Camí, que és setè amb un punt més que les valldoreixenques. El partit, dimecres a les deu de la nit al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.