La selecció cadet de Catalunya i el juvenil de l'Handbol Sant Cugat disputaran un amistós al CAR


  • Comparteix:

Juvenil A de l'Handbol Sant Cugat disputant un partit

Juvenil A de l'Handbol Sant Cugat disputant un partit

El conjunt juvenil de l'Handbol Sant Cugat (HSC) i la selecció cadet de Catalunya disputaran un partit amistós dissabte a les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Tot i que la idea inicial era jugar el matx als pavellons de la rambla del Celler s'ha decidit que es jugui al CAR per manca de disponibilitat de les pistes.

Després que hi hagués el dubte de si es podria jugar el partit entre l'equip santcugatenc i Catalunya a causa del horaris s'ha trobat una sol·lució. Tot i el desig del club vermell-i-negre de jugar el matx a la ZEM de la rambla del Celler, es jugarà finalment dissabte a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. Aquest duel servirà a Catalunya per preparar el Campionat d'Espanya.

El partit entre el conjunt juvenil de l'Handbol Sant Cugat i la selecció cadet de Catalunya es disputa dissabte a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.