La Selecció Catalana Juvenil Femenina d'handbol prepara l'estatal al CAR


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El combinat català juvenil femení ultima la seva preparació per al Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials, que es disputarà a Granada a partir de dimarts vinent, al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR). Aquest divendres, l'equip entrenat per Dolo Martín, farà l'últim entrenament de pista i una sessió teòrica.

Última setmana de preparació del conjunt català que ha escollit el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat com escenari de treball abans de viatjar a Granada, on dimarts que ve donarà inici l'estatal de seleccions territorials de la categoria.

Catalunya jugarà la lligueta prèvia del grup A i s'enfrontarà a Galícia, Castella-Lleó i Madrid.

Aquest dimarts les de Dolo Martín han fet dues sessions d'entrenament matinals i un partit a la tarda. Dimecres han completat l'entrenament matinal amb una sessió teòrica i un altre partit al vespre. Aquest dijous tornaran les dues sessions de pista matinals i el partit del vespre i divendres només es farà un entrenament de pista i una sessió teòrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.