La Salle Bonanova rep l'Handbol Sant Cugat en un matx emocionant i igualat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat provarà d'allargar la ratxa a domicili / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat provarà d'allargar la ratxa a domicili / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista de la Salle Bonanova, vella coneguda dels santcugatencs en la seva lluita la temporada passada per ascendir a Lliga Catalana, i que ara tenen el mateix balanç amb dues victòries i tres derrotes. Ara bé, els de Joan Sancho han aconseguit dos triomfs a domicili, dinàmica que esperen mantenir contra una Salle Bonanova que, de la seva banda, ha vençut en els seus dos partits a casa. L'enfrontament serà aquest dissabte a les cinc de la tarda al Poliesportiu de la Salle Bonanova.

Després de cinc jornades, l'Handbol Sant Cugat no sap el que és una victòria com a local, però en canvi tampoc coneixen la derrota com a visitant. Aquesta és la dinàmica que volen mantenir els de Joan Sancho en una complicada pista com la de la Salle Bonanova, que de moment és inexpugnable en els dos partits que ha acollit. Unió Esportiva Sarrià i Handbol Sant Quirze han perdut a domicili dels barcelonins, mentre que l'Handbol Sant Cugat, de la seva banda, també ha superat els seus dos compromisos com a visitants. En qualsevol cas, la igualtat marcarà un enfrontament amb una rivalitat que s'arrossega de la temporada passada, quan els dos conjunts disputaven partits que podien donar l'ascens a un o altre. Al final ambdós conjunts van aconseguir l'ascens, i ara es troben en Lliga Catalana i ho fan, tal com destaca el porter de l'Handbol Sant Cugat Miquel López, d'una forma molt igualada.

Miquel López

Sí, igualtat màxima amb el petit hàndicap que és a casa seva. La temporada passada vam empatar els dos partits.


Aquest matx pot determinar quin equip agafa aire i se situa a la zona tranquil·la de la taula i quin es veu abocat a passar una setmana de nerviosisme per estar entre els conjuns de la zona de perill. L'enfrontament, aquest dissabte a les cinc de la tarda al Poliesportiu de la Salle Bonanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.