L'Handbol Sant Cugat pretén mantenir el seu bon funcionament a domicili


  • Comparteix:

Imatge del partit entre Handbol Sant Cugat i Handbol Sant Quirze / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge del partit entre Handbol Sant Cugat i Handbol Sant Quirze / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol mantenir la bona línia mostrada el cap de setmana passat en un dels partits més durs de la competició. Els santcugatencs visiten l'Handbol Gavà, actual segon classificat i recent descendit de Primera Estatal, que només ha perdut un enfrontament dels sis que ha disputat, contra l'Handbol Sant Quirze. El matx entre santcugatencs i gavanencs, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre.

Després de demostrar que podien véncer com a locals, punt que l'Handbol Sant Cugat tenia a la llista com a tema a resoldre, els de Joan Sancho volen deixar pal·lès que són un dels conjunts més sòlids a docmicili. I per fer-ho tenen un repte complicat, potser el segon més complicat de la categoria només per sota del BM La Roca. Els vermell-i-negres es desplacen fins la pista de l'Handbol Gavà, equip que l'any passat militava a Primera Estatal i que està fent esforços i donant mostres sòlides de voler tornar-hi.

Després de sis partits, els gavanencs només han cedit un partit, i per la mínima. No obstant això, el moment en què ha arribat la derrota és la millora notícia per als santcugatencs. I és que tenint en compte que l'Handbol Sant Cugat arriba amb la moral alta per la primera victòria com a local contra l'Handbol Sant Quirze la setmana passada, precisament els santquirzencs van ser els botxins de l'Handbol Gavà ara fa dos caps de setmana, quan els locals aquest dissabte van disputar el seu darrer enfrontament. El jugador de l'Handbol Sant Cugat, Quim Sabrià, analitza el moment del seu conjunt.

Quim Sabrià

Aquestes dues setmanes que venen hi haurà els dos partits més difícils, i els ànims estan amunt però amb els peus a terra.


Així doncs, els de Joan Sancho posaran a prova la seva bona condició de visitant aquest dissabte a un quart de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.