Un Handbol Sant Cugat pletòric suma la primera victòria còmode de la temporada

L'Handbol Sant Cugat supera (34-28) l'Handbol Vilamajor a la 10a jornada de Lliga Catalana i demostra que pot competir amb garanties a la categoria. Els santcugatencs sumen la seva quarta victòria a Lliga Catalana i surten de les places de descens, agafant aire contra el quart classificat, mostrant resolució en atac i molta intensitat en defensa. Malgrat una tímida reacció a la segona part, els de Joan Sancho han sabut aguantar la renda assolida a la primera part i s'enduen el triomf.

L'Handbol Sant Cugat ja té la victòria àmplia que mereixia. Els santcugatencs han dut a terme un partit amb un patró que s'ha vist en altres enfrontaments. Els de Joan Sancho han assolit el lideratge en el marcador des del principi, molt intensos darrere i efectius davant. De fet, els visitants han protestat als col·legiats per l'agressivitat defensiva local, que en qualsevol cas es mostrava molt efectiva. Un Handbol Sant Cugat motivat també feia rodar bé la pilota i executava llançaments amb precisió, i això l'ha dut a tenir fins a cinc gols de renda. A diferència d'altres enfrontaments, els vermell-i-negres no s'han relaxat i han mantingut la intensitat, i a excepció d'uns minuts en el segon temps en què els visitants s'han apropat a dos gols, l'Handbol Sant Cugat ha estat centrat, ha ampliat distàncies fins un màxim de set gols i s'ha acabat enduent un triomf de forma pletòrica, celebrat per tota la parròquia vermell-i-negra. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, ha subrallat la intensitat defensiva com una de les claus del bon rendiment del seu equip.

Joan Sancho

Hem començat a defensar i ells s'han aturat en el marcador. La dinàmica ha estat bona a la segona part, s'han apropat, però al final s'ha fet justícia.

Aquesta victòria és la quarta per als santcugatencs en aquesta Lliga Catalana. Amb els dos punts del triomf els santcugatencs surten de les posicions de descens. La setmana que ve els de Joan Sancho visiten el Sabadell Handbol.