L'Handbol Sant Cugat visita el Sabadell Handbol, rival directe a la classificació


  • Comparteix:

Una victòria situaria a l'Handbol Sant Cugat en la zona tranquil·la de la classificació

Una victòria situaria a l'Handbol Sant Cugat en la zona tranquil·la de la classificació

Després de retrobar-se amb el triomf l'última jornada, el conjunt masculí de l'Handbol Sant Cugat visita el Sabadell Handbol en l'onzena jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs, que ocupen l'onzena posició, buscaran el triomf davant el vuitè classificat per situar-se en la zona tranquil·la de la classificació. El partit entre el Sabadell Handbol i l'Handbol Sant Cugat es disputa dissabte a les sis de la tarda.

Partit clau el que juga aquest cap de setmana l'Handbol Sant Cugat, ja que un triomf el situaria a la zona tranquil·la i, a més, avançaria el rival d'aquesta jornada, el Sabadell Handbol. I és que els santcugatencs tenen una bona oportunitat de sumar la segona victòria consecutiva de la temporada. Els de Joan Sancho ocupen l'onzena posició amb vuit punts després de quatre victòries i sis derrotes. Els sabadellencs ocupen la vuitena posició amb nou punts, després de quatre triomfs, un empat i cinc derrotes. Per tant, sobre el paper, partit igualat en què una victòria visitant podria situar l'Handbol Sant Cugat en la setena posició de la taula. El tècnic santcugatenc, Joan Sancho, creu que la clau serà jugar en col·lectiu per sumar el triomf.

Joan Sancho

Tenen un equip bastant agressiu i un joc basat en individualitats. En defensa són més tous. Hem de fer un partit seriós i hem de jugar com a col·lectiu.


El partit entre el Sabadell Handbol i l'Handbol Sant Cugat es juga dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.