L'Handbol Sant Cugat iniciarà la lliga amb el Sabadell i l'acabarà amb La Sallle


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ja coneix el calendari de competició de Lliga Catalana / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ja coneix el calendari de competició de Lliga Catalana / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat iniciarà la temporada de Lliga Catalana a la pista del Sabadell Handbol, el cap de setmana del 22 de setembre, i l'acabarà a la pista de La Salle Bonanova, el cap de setmana del 13 d'abril. L'entrenador vermell-i-negre, Joan Sancho, preferiria acabar la lliga com a local i espera lluitar per ascendir a Primera Nacional. A Segona Catalana, l'Handbol Sant Cugat B també iniciarà i acabarà la campanya com a visitant.

L'Handbol Sant Cugat ja coneix el calendari de Lliga Catalana dels seus equips sènior. Una competició que comptarà amb 13 equips. A més del santcugatencs la categoria estarà formada per La Salle Bonanova, el Sant Esteve de Palautordera, l'Handbol Vilamajor, el Sabadell Handbol, el Poblenou, la Unió Esportiva Sarrià, el Balonmano Granollers C, el Pardinyes Lleida, el La Garriga, el Sant Joan Despí, el Manyanet, el Ràpid Cornellà i el Bordils. Els vermells i negres arrencaran la temporada contra un vell conegut, el Sabadell Handbol, el cap de setmana del 22 de setembre. La lliga l'acabaran també contra un rival conegut com ho és La Salle Bonanova el cap de setmana del 13 d'abril de l'any que ve. Un altre partit que pot esdevenir clau és el que enfrontarà els santcugatencs contra el Balonmano Granollers C. L'anada es jugarà a Sant Cugat el cap de setmana del 20 d'octubre mentre que la tornada serà el cap de setmana del 9 de febrer. La competició s'aturarà per vacances nadalenques del 15 de desembre al 12 de gener. Veient el calendari, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, preferiria acabar la lliga com a local per si l'equip s'està jugant alguna situació important.

Joan Sancho

El fet de començar fora no em preocupa. Prefereixo acabar a casa per si el partit ha de decidir alguna cosa però no crec que sigui decisiu.


Pel que fa al grup d'enguany a Lliga Catalana Sancho considera que és menys competitiu que l'any passat i espera estar lluitant per l'ascens de categoria.

Joan Sancho

En principi és més fluix que l'any passat. Han pujat quatre equips a Nacional. És per intentar estar a la part alta i mirar de pujar a Primera Nacional.


Pel que fa el sènior B, també es coneix el calendari de Segona Catalana. Els santcugatencs iniciaran la lliga a la pista del Castelldefels el cap de setmana del 6 d'octubre i l'acabaran a la pista del Vallag el cap de setmana del 27 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.