L'Handbol Sant Cugat disputarà una nova temporada a Lliga Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ja és a Lliga Catalana / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ja és a Lliga Catalana / Font: Handbol Sant Cugat

El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat tornarà a lluitar per ser entre els millors equips catalans de formació. Els vermell-i-negres han superat l'Handbol Rubí en les fases de classificació de Lliga Catalana, on es poden trobar amb equips com el FC Barcelona o el BM Granollers. Un conjunt ple de novetats que, segons el seu entrenador, Martí Nicolau, ha de marcar els seus objectius partit a partit.

L'Handbol Sant Cugat manté la seva vessant formativa entre els més alts nivells de Catalunya, i el màxim exponent de la seva base és el juvenil A. Després de quedar-se a les portes del Campionat d'Espanya la temporada passada, enguany tots els conjunts d'aquesta exigent competició han fet un pas endavant i han consolidat les seves plantilles. Els santcugatencs, de la seva banda, compten amb alguns jugadors de l'any passat i d'altres que arriben procedent del juvenil B, motiu pel qual el seu tècnic, Martí Nicolau, preveu un temps d'adaptació abans no es vegi el potencial real de l'equip.

Martí Nicolau

Tenim cinc jugadors que s'han d'adaptar a la categoria, fins i tot a la pilota. Tot i la gran qualitat que tenen necessitaran un temps per adaptar-se.


Pel que fa els objectius, Nicolau creu que s'aniran definint a mida que la competició avanci. Una competició que es divideix en dos grups, amb el Barça, el Granollers i el Sarrià de Ter com a tres dels quatre millors equips de la temporada passada i els vencedors de les eliminatòries d'aquest cap de setmana, entre ells, l'Handbol Sant Cugat. Els quatre primers de cada grup s'enfrontaran en la lligueta per optar a les posicions que duen al Campionat d'Espanya, mentre que la resta disputarà la fase de consolació. En els propers dies la Federació Catalana d'Handbol decidirà la composició dels grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.