L'Handbol Sant Cugat visita Vilamajor per endur-se la quarta victòria consecutiva


  • Comparteix:

Els santcugatencs contra la UE Sarrià / Font: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs contra la UE Sarrià / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista de l'Handbol Vilamajor a la 12a jornada de la Lliga Catalana. Els santcugatencs són segons amb 19 punts, mentre que els vilamajorins són vuitens amb 10 punts, tenint una trajectòria bastant irregular que els converteix en un conjunt molt perillós.

Una derrota i un empat són la taca a una temporada impecable de l'Handbol Sant Cugat que acumula nou victòries en 11 partits de lliga. Un bon bagatge per a un conjunt cridat a l'ascens i que manté un pols frenètic amb la Salle Bonanova, líder amb un punt més que els santcugatencs, 20.

De la seva banda l'Handbol Vilamajor està a mitja taula i es presenta com un equip imprevisible, que no ha seguit una trajectòria regular, acumulant molts alts i baixos. Un conjunt amb veterania i qualitat, que no ocupa el lloc que mereix per plantilla a la classificació, com comenta el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho.

Joan Sancho

És un conjunt molt veterà, una mica lent, però amb bona porteria, bona defensa i un llançador molt important.


El partit es juga aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al Pavelló Joan Sapé de Sant Antoni de Vilamajor. Nacho Álvarez i Lluís Calvera són baixa per lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.