L'Handbol Sant Cugat empata i perd el liderat en favor del Sant Joan Despí

Imatge del partit a Granollers / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat empata (26-26) contra el Granollers C a la 18a jornada de Lliga Catalana. Un empat amb el que els santcugatencs perden el liderat per la victòria del Sant Joan Despí contra l'Handbol Vilamajor.

Des del primer moment s'ha vist que no era el partit dels santcugatencs que han sortit molt fluixos en defensa i han vist com el Granollers C se n'anava al descans amb tres gols d'avantatge (15-12). A la segona part ha arribat una petita reacció dels vermell-i-negres que han igualat les forces, però no el suficient per superar el rival, repartint-se finalment els punts.

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Eloi Gutiérrez creu que el més important és recuperar-se pels partits que queden que són molt importants.

Eloi Gutiérrez

Hem sumat un punt i gràcies. Tenim tres partits molt importants aquestes setmanes i els volem tirar endavant.

Els santcugatencs perden el liderat i el Sant Joan Despí se situa primer empatat a punts amb els de Joan Sancho, però amb el golaverage a favor del Sant Joan Despí.