L'Handbol Sant Cugat esborra el Bordils i festeja la classificació per al play-off

L'Handbol Sant Cugat guanya l'Handbol Bordils (37-27) en la 23a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs han resolt el partit a la primera meitat contra un rival inferior. Els de Joan Sancho, que ja estaven classificats pel play-off d'ascens, mantenen la directa per fer-se amb el títol de la categoria.

L'Handbol Sant Cugat ha regalat una nova victòria a la seva afició per celebrar la classificació per al play-off d'ascens. Els vermell-i-negres han marcat el camí de la victòria als 10 minuts de joc amb un parcial de quatre gols que trencava un inici igualat. Els santcugatencs, seguint la batuta de Marc Jordán, han mantingut aquest avantatge fins arribar al descans.

A la segona meitat, el guió del partit no ha variat i els de Joan Sancho han exhibit el seu potencial anotador. En defensa, Martí Nicolau també ha estat clau per sumar els tres punts. En els instants finals del matx el Bordils ha abaixat els braços i el Sant Cugat ha aprofitat per ampliar la renta i signar el 37-27 definitiu. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, ha celebrat la bona dinàmica que porta el seu equip.

Joan Sancho

Hem jugat una bona primera meitat i uns grans últims 10 minuts

Els santcugatencs segueixen líders de Lliga Catalana i tenen opcions a aconseguir el títol. La setmana que ve visitaran la pista de la Unió Esportiva Sarrià, darrer classificat.