Bona participació en la Festa de la Protectora d'Èquids


  • Comparteix:

Prop de 200 persones passen per la Hípica Can Caldés en la Festa de la Protectora d'Èquids, que diumenge va tenir lloc a les instal·lacions santcugatenques.

Hi ha competicions en què, per estrany que pugui semblar, el més important no és aconseguir la victòria. Aquest és el cas de la Festa de la Protectora d'Èquids, que diumenge ha tingut lloc a les instal·lacions de l'Hípic Center Can Caldés. Una festa benèfica organitzada pels Amics de la Defensa d'Èquids Altarriba i que va reunir prop de 200 persones a l'hípica santcugatenca. Activitats com espectacles hípics, demostració de salts i doma, un taller de pintura o fins i tot una botifarrada han estat els plats forts de la jornada, que ha començat a les deu del matí i ha finalitzat a les cinc de la tarda.

Wesley Singleton, director de la hípica, fa un balanç de com ha anat aquesta festa.


Wesley Singleton

Estem molt contents de com ens ha anat aquesta primera vegada. Ens ha fet bon temps, i ha vingut força gent. No tanta com desitjàvem, però això ja ho millorarem l'any vinent


Escoltant a Singleton, la pregunta és obligada doncs. Hi haurà una segona edició d'aquesta festa l'any vinent?

Wesley Singleton

Per la nostra part, estic convençut que repetirem. Ha estat molt bonic, i nosaltres estem molt conscienciats amb aquesta causa


Recordem que els diners recaudats en aquesta jornada aniran destinats als Amics de la Defensa d'Èquids Altarriba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.