Catalunya guanya la final de l'Estatal sub 18 masculí a Sant Cugat

La selecció catalana sub 18, amb el santcugatenc Marc Perellón, guanya la final de l'Estatal sub 18 davant Cantàbria (5-2) en un torneig disputat a les instal·lacions del Junior. A la final femenina, el combinat català cau davant Madrid en els 'shoot out' després d'empatar a zero en el temps reglamentari.

En la final masculina, el combinat català ha estat superior tot i que ha tingut uns moments en què ha baixat la guardia i els càntabres ho han aprofitat per donar emoció al matx. Els catalans han arribat a guanyar per quatre gols, però Cantàbria ha retallat distàncies amb dos gols. Nicolás Santiago ha sentenciat amb el cinquè gol a falta de tres minuts pel final. Hans Baumgartner, Sam Cortés, Arnau de Brulin i Pere Divorra han estat els altres golejador catalans.

La final femenina ha estat molt igualada i tots dos equips han tingut opcions de marcar, malgrat el marcador no s'ha mogut en al final dels 60 minuts reglamentaris i s'ha arribat als 'shoot out'. Madrilenyes i catalanes han protagonitzat una final jugada amb molta intensitat que s'ha decantat de banda visitant per 4 gols a 2, portant el títol a Madrid.

El director tècnic de la secció d'hoquei herba del Junior, Nico Wein, destaca l'experiència d'organitzar un torneig com aquest.

Nico Wein

El primer dia sempre hi ha problemes, però l'experiència de l'anterior ocasió ha fet que sortís molt millor.

El club santcugatenc es marca com objectiu l'organització d'un campionat estatal cada any.