El Junior perd a casa davant el Polo i s'allunya del capdavant de la classificació


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba perd (1-2) davant el Polo a la sisena jornada de Divisió d'Honor. Les barcelonines s'han imposat amb contundència en el joc i les blau-i-negres no han pogut evitar la primera derrota de la temporada com a locals. Les noies de Juanma Mas són setenes a la classificació amb cinc punts.

El Junior sabia que s'enfrontava a un equip que encara no coneixia la derrota aquesta temporada i ha jugat cohibit i amb por de passar de mig camp. El Polo ha aprofitat l'avinentesa per guanyar terreny a les rivals i dirigir el partit al seu aire. Al minut 14 un intent de refús fallit de la defensa local ha derivat en gol del Polo. El Junior ha fet servir el joc aeri per crear ocasions, però tan sols els ha servit per ralentir els atacs i per concentrar el joc al mig del camp.

A la repesca la millor versió del Junior ha fet justícia a l'equip de la primera part mostrant-se insistent en atac i buscant la primera diana local. Tot i això, ha estat el Polo qui s'ha trobat de cara amb el gol després d'una jugada molt protestada a la graderia. Les santcugatenques no s'han rendit i Paz Codina ha marcat el primer i únic gol local derivat d'un penal còrner.

El tècnic del Junior femení, Juanma Mas, creu que han contingut força bé el Polo, tot i l'alt nivell de les seves jugadores.

Juanma Mas

El Polo té jugadores internacionals i jugadores de nivell que et poden marcar la diferència del partit. En línies generals les hem contingut força bé i és un missatge positiu que traiem com a grup


La propera jornada el Junior jugarà a domicili amb el Club Egara.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.