El PHC Sant Cugat comença l'any amb victòria a Extremadura

El PHC Sant Cugat s'ha imposat amb contundència | Foto: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya (2-5) a la pista del Burguillos, quart per la cua, a la 11a jornada de Primera Divisió i suma la sisena victòria de la temporada. Als de Lluís Galbas els ha costat imposar la seva teòrica superioritat, però finalment s'han endut els tres punts.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afrontava un dels desplaçaments més complicats de la Primera Divisió. Després de la duresa del viatge, als de Lluís Galbas els ha costat entrar al partit, i el Burguillos s'ha avançat en una jugada confusa. Eloy Gaspar ha tornat a equilibrar el marcador amb l'1 a 1, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, els vermell-i-negres han seguit patint per trobar el camí del gol i no s'ha pogut posar per davant fins als deu minuts del segon temps. Dos gols gairebé consecutius de Pau Gilabert i Ignasi López han posat coll avall el partit per al PHC Sant Cugat. Marc Gumà ha retallat distàncies de penal, però un doblet de Joan Farnés ha rematat un partit que permet als vermell-i-negres consolidar-se a la meitat alta de la classificació.

L'entrenador vermell-i-negre, Lluís Galbas, assenyala que la victòria serveix per aconseguir una posició tranquil·la a la classificació que els permeti seguir treballant.

Lluis Galbas

Ens dóna una posició que ens permet treballar sense les agonies d'una classificació ajustada. Treballem amb gent jove i hem de tenir la tranquil·litat de jugar sense risc.

La setmana vinent, el PHC Sant Cugat rep la visita de l'Arenys de Munt a la 12a jornada de Primera Divisió.