El Junior busca mantenir la distància amb els perseguidors a casa de les últimes


  • Comparteix:

Les noies de Joan Vidal buscaran la cinquena victòria a territori basc / Font: Enrico Hockey

Les noies de Joan Vidal buscaran la cinquena victòria a territori basc / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior afronta una jornada, a priori, senzilla contra el Real Club Jolaseta. El partit de Divisió d'Honor es disputarà diumenge a un quart d'una del migdia al camp de les biscaïnes. Les santcugatenques han començat la temporada amb el llistó molt alt i volen continuar sent líders en solitari. El rival no arriba en un bon moment ja que és el cuer i tan sols ha pogut sumar un punt.

Després de cinc jornades sumant de tres en tres, les noies de Joan Vidal encaren el partit d'aquest cap de setmana amb l'objectiu de continuar allunyant-se del segon classificat. La victòria ajustada contra la Reial Societat de fa dues jornades va servir per establir-se d'una manera més ferma a la primera posició de la divisió d'or de l'hoquei herba. En el matx de la setmana passada, tot i que els van empatar a un en els primers minuts, ràpidament van reaccionar i van acabar marcant cinc gols més.

El Real Club Jolaseta, de la seva banda, és un equip poc golejador. Només n'ha pogut fer un i no li va servir per puntuar. El Junior en canvi arriba amb aquesta assignatura més que superada. En les quatre primeres jornades ha marcat 13 dianes tot i que no sempre ha guanyat per golejades. El tècnic de les santcugatenques destaca que les biscaïnes són un equip que a casa es fa fort i que, tot i generar moltes ocasions, no ha pogut materialitzar-les i això els ha passat molta factura.

Malgrat la posició i els resultats del rival, l'entrenador del Junior, Joan Vidal, té clar que el Jolaseta no els posarà un partit fàcil i que tot dependrà de l'actitud de les seves jugadores.

Joan Vidal

Ho afrontem com un partit més. Tot i que la posició marca la classificació, se n'ha de fer un cas relatiu. Anem amb molt respecte, és un camp complicat i segur que ens costarà guanyar.


El Junior viatja a Biscaia amb tota la plantilla al complet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.