El PHC Sant Cugat rep l'Alcobendas amb la possibilitat de situar-se en places d'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei pot seguir fent història

El Patí Hoquei pot seguir fent història

El Patí Hoquei Club Sant Cugat té aquest cap de setmana una oportunitat històrica per situar-se en places d'ascens a l'Ok Lliga quan falten quatre jornades per al final de competició a la Primera Divisió. Els santcugatencs reben aquest dissabte a les cinc de la tarda l'Alcobendas, que és l'equip que tanca la zona d'ascens i ho fa amb només un punt més que els de Francesc Sucarrats.

Ha arribat l'hora de la veritat per a un Patí Hoquei Club Sant Cugat que és més a prop que mai de fer història. De fet, els vermell-i-negres poden dir per primera vegada que només depenen d'ells mateixos per ascendir a l'OK Lliga, una situació que ha provocat l'ascendent actuació dels de Sucarrats aquest curs i les casualitats del calendari, que ha situat la visita de l'Alcobendas a la jornada 23, la penúltima del Patí Hoquei com a local.

Els madrilenys tenen 41 punts i són en quarta posició, l'última que dóna dret a pujar pel fet que el líder és el FC Barcelona B. Per tant, en cas de vèncer ,els santcugatencs els avançarien a la classificació. Tot plegat, després de la inesperada derrota de l'Alcobendas a casa la setmana passada contra el Vilanova, i d'un Patí Hoquei que ha sumat sis triomfs dels últims set partits.

El partit de la primera volta va reflectir la igualtat entre tots dos equips, amb un ajustat triomf que es va quedar a Alcobendas. Un dels principals perills que hauran de vigilar els vermell-i-negres serà el paper del golejador madrileny, Marcos López, segon màxim realitzador de tota la Primera Divisió fins ara amb 36 gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.