PHC Sant Cugat i Mataró es veuen les cares en el gran partit de la jornada després de la Copa


  • Comparteix:

Xavi Serrallonga i els seus companys es veuen les cares amb el Mataró

Xavi Serrallonga i els seus companys es veuen les cares amb el Mataró

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest vespre a dos quarts de nou el Mataró en el gran enfrontament de la jornada 15 de Primera Divisió. Tots dos equips, tercer i segon classificats, intentaran superar la ressaca de la Copa de la Princesa, que van disputar el cap de setmana passat i en què tots dos van caure davant el Calafell: els de Sant Cugat a semifinals i els de Mataró a la gran final. El Patí Hoquei espera començar a teixir el camí definitiu cap a un ascens que l'equip vol signar sí o sí.

Després de la disputa de la Copa de la Princesa, ara ja no queda cap altre repte que no sigui el d'ascendir a l'Ok Lliga. Amb dos intents frustrats, tots dos de manera molt cruel, en les dues últimes temporades, enguany el Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a tenir-ho tot a les seves mans per pujar. Els tres primers classificats al final de la fase regular seran els que ascendiran, i sembla que el líder també té un candidat per sobre dels altres: el campió de la Copa, el CP Calafell.

El Mataró és segon amb 26 punts, set menys que els penedesencs, i a partir d'aquí la classificació es comprimeix, amb set equips, del segon al vuitè, en tant sols vuit punts. El Patí Hoquei és tercer amb 25, però té l'Alcobendas, quart, a només un punt, i el Vilafranca, cinquè, a dos. Per tant, faran bé els de Vadillo a oblidar el resultat de l'anada, quan els maresmencs van superar els vallesans al pav 1 per un clar 1 a 5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.