Cugat.cat viatja a València per explicar el paper del Junior masculí i femení a la Copa


  • Comparteix:

L'equip d'Esports de Cugat.cat, present a la Copa del Rei i de la Reina a València

L'equip d'Esports de Cugat.cat, present a la Copa del Rei i de la Reina a València

Cugat.cat durà a terme una exhaustiva cobertura de la participació del Junior masculí i femení a la Copa del Rei i de la Reina, que es disputa des d'aquest divendres a València. El redactor Oriol Petit informarà des de les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró, a través dels canals del mitjà públic multimèdia: web, ràdio, televisió i xarxes socials. La cita donarà el tret de sortida amb els partits de quarts de final: davant el Barça els nois i davant la Reial Societat les noies.

Web

Cugat.cat està oferint des d'aquest dimecres tota la informació per conèixer a fons en quin moment arriben tots dos equips i quin és el repte que afronten. Els precedents, les entrevistes als entrenadors i l'última hora prèvia als quarts de final serviran per anar fent boca dels primers partits del Junior masculí i femení, i un cop comenci la competició hi haurà les cròniques dels enfrontaments dels equips santcugatencs.

Televisió i Ràdio

Cugat.cat oferirà els resums en imatges dels partits del Junior, i alhora informarà als diferents espais informatius de ràdio des de València, amb cròniques al matí de dissabte, diumenge i dilluns al 'Primera Plana'. A més, el mitjà públic multimèdia serà l'encarregat d'explicar el que passi també als programes de ràdio de La Xarxa de Comunicació Local: 'Esport en Xarxa' i 'En Joc'.

Twitter

Durant tot el cap de setmana es podrà seguir el minut a minut dels equips de Roger Pallarols i Joan Vidal a través del perfil de Twitter de Cugat.cat, la prèvia dels partits en imatges, el desenvolupament dels partits i els resultats, així com el dia a dia de l'expedició santcugatenca durant les tres jornades en què es disputa la Copa del Rei i de la Reina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.