Coneix els precedents del Junior masculí i femení a la Copa del Rei i de la Reina

El Junior vol enterrar l'etiqueta de subcampió del femení a la Copa i de semifinalista del masculí


  • Comparteix:

El Junior femení vol guanyar la Copa de la Reina a València / Font: Junior

El Junior femení vol guanyar la Copa de la Reina a València / Font: Junior

El Junior disputa aquest divendres la Copa del Rei i de la Reina amb la màxima aspiració per alçar-se amb el títol tant amb el conjunt masculí com el femení. Les noies de Joan Vidal han finalitzat subcampiones les dues darreres edicions i volen guanyar la Copa de la Reina després de dos intents fallits. Els nois de Roger Pallarols volen superar la barrera de les semifinals on han caigut derrotats en tres de les últimes cinc edicions.

A la tercera va la vençuda

L'equip femení vol que la tercera sigui la vençuda i puguin aixecar el títol de la Copa a València. Les blau-i-negres s'han trobat sempre el mateix escull a les dues finals, el Club de Campo. La darrera final, disputada a Sant Cugat l'any passat, les madrilenyes es van imposar per (1-2). Al 2014 i al 2015, el Junior també va caure eliminat als quarts de final i també contra el Club de Campo. L'equip de Joan Vidal no es creuarà amb l'equip madrileny fins a una hipotètica final. El primer rival serà aquest divendres a les tres de la tarda davant la Reial Societat. El guanyador d'aquest matx s'enfrontarà amb el vencedor de l'Atlètic de Terrassa i el Polo.

Les semifinals, l'enemic a batre

El conjunt de Roger Pallarols afronta la competició del ko amb una baixa significativa, la de Marcel Malgosa. L'històric dels cinc últims anys deixa el Junior en quarta plaça en tres edicions. El gran obstacle per als blau-i-negres són superar les semifinals. La darrera edició es van trobar amb el Polo que va ser el campió. Al 2016 i 2014 van caure als quarts de final, i al 2013 i 2015 van perdre les semifinals. Els de Roger Pallarols debuten amb el FC Barcelona aquest divendres a les onze del matí. El guanyador d'aquest partit s'enfrontaran amb el vencedor del Polo-CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.