El Patí Club masculí cau contra l'Alcobendas i esvaeix la possibilitat d'assaltar el lideratge

Els santcugatencs perden (3-2) a la pista del líder de la categoria

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat ha perdut (3-2) contra l'Alcolbendas en un partit a cara o creu. A la visita a la pista del líder de l' OK Liga Plata Sud, els vermell-i-negres han hagut d'anar a remolc del conjunt madrileny, tant en el joc com en el marcador.

L'Alcobendas s'ha avançat en els primers compassos del joc, però una diana de Joan Farnés ha posat l'empat momentani. Dos gols dels locals a falta de deu minuts per acabar la primera meitat han tornat a posar coll avall el partit per als santcugatencs, que al descans ja perdien per 3 gols a 1. Amb la represa, els homes de Joan Carles Vadillo s'han mostrat més encertats en atac i han tingut diverses arribades de perill. En una d'elles, el Patí Hoquei ha pogut retallar diferències mitjançant un gol de Xavier Serrallonga, que ha situat el 3 a 2.

Els santcugatencs han intentat buscar l'empat, però l'Alcobendas ha conservat el marcador fins a la botzina final. Tot i no haver pogut assaltar el lideratge, el Patí Hoquei ha ofert una imatge molt bona davant del totpoderós conjunt madrileny. Els vermell-i-negres se situen ara a quatre punts del primer lloc i la setmana que ve jugaran a casa contra l'Alcoi.