El Junior planta cara però cau a l'últim quart contra l'Atlètic Terrassa (0-2) en el debut a la lliga

Els santcugatencs han jugat de tu a tu davant dels vigents subcampions de la Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba

Debut amb derrota (0-2) a la Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba d'un Junior que ha plantat cara al vigent subcampió de la competició, l'Atlètic Terrassa, que només ha pogut desencallar el partit a l'últim quart. Un penal córner transformat per un dels millors especialistes de la lliga, Pau Cunill, ha obert la llauna a l'inici de l'últim període i, amb els blau-i-negres bolcats a l'atac amb més cor que cap, els egarencs han sentenciat en una contra.

El partit ha començat amb molta intensitat i amb arribades tímides dels dos equips. Al final del primer parcial, l'Atlètic Terrassa ha desaprofitat dos penals córners consecutius. L'empat sense gols s'ha mantingut fins l'últim període, amb dues defenses sòlides i amb ocasions a les dues àrees que cap dels dos equips no ha pogut materialitzar. El Junior, de fet, ha plantat cara i també ha disposat de dos penals córner que no ha executat correctament.

Al final, a la tercera els egarencs no han perdonat i s'han avançat al marcador amb un bon gol de Pau Cunill. El Junior no ha pogut disposar de cap ocasió clara per treure alguna cosa i, a més, ha jugat en inferioritat els últims minuts per les protestes reiterades d'alguns jugadors santcugatencs als àrbitres. El tècnic del Junior, Oriol Torras, ha valorat "en fred" el partit "seriós i complet" del seu equip però assumeix que cal treballar principalment l'aspecte mental per no perdre als últims minuts. Malgrat aquests errors, que han costat la derrota contra un dels favorits a lluitar per la competició, l'entrenador santcugatenc assegura que el partit ha demostrat que "l'equip està preparat per competir davant de qualsevol".

El calendari per als blau-i-negres no afluixa i la setmana que ve visiten el camp del RC Polo en la segona jornada de la competició.

Oriol Torras

El partit ha estat molt seriós i complet contra un dels favorits a priori a estar a dalt. Sabíem que no podíem cometre aquests erros contra aquests equips i tenim el repte de solucionar aquests problemes. Però crec que s'ha vist que l'equip està preparat per competir amb qualsevol.